קונדיטוריית מלון קיבוץ לביא הינה קונדיטוריה מיוחדת במינה, במשך שנים נבחרו חומרים ונבחנו מתכונים תוך התאמה ל "קונדיטאות הפרווה הכשר למהדרין" ומתוך הקפדה מיוחדת ללא פשרות של איכות חומרי הגלם. במהלך השנים פותח התחום תוך שהוא מביא את המוצרים המוגמרים לרמת פרימיום.

קונדיטוריית מלון קיבוץ לביא נותנת מענה למגוון גדול של אירועים. הצוות המקצועי הינו מוכשר ומיומן, ואנו יודעים להתאים את המנה האחרונה לארוחה ולתפריט על-מנת לתת לערב את האווירה המושלמת. אנו נתאים לכם את סוג המנה האחרונה שתשאיר לכם טעם של עוד…

מוס –

שוקולד / אוכמניות / חלבה / ריבת חלב / פסיפלורה / פירות יער / וניל פירורים / נוגט

עוגת מוס עגולה – קוטר 24 ס"מ (ניתן לחתוך ל – 12/16 משולשים) – 100 ₪

כוסית מוס (אישית) – 4.5 ₪

חיתוכי מוס (פלטה של 70 יח') – 185 ₪

 .

פאי –

שוקולד / תפוחים / פרג / אגוזים / קוקוס

עוגת פאי עגולה – קוטר 26 ס"מ (ניתן לחתוך ל – 12/16 משולשים) – 70 ₪

עוגת פאי פיצוחים – קוטר 26 ס"מ (ניתן לחתוך ל – 12/16 משולשים) – 85 ₪

פאי מיניאטורי (אישי) – 4.5 ₪

חיתוכי פאי (פלטה של 70 יח') – 180 ₪

.

מנות מיניאטוריות מיוחדות –

מקרון (תות / לימון / פיסטוק / שוקולד / פירות יער) – 3.5 ₪

קרמבו (תות / פיסטוק / שוקולד) – 4.5 ₪

טראפלס (שוקולד נוגט / תות) – 4.5 ₪

קונוס שוקולד (במילוי פסיפלורה) – 4.5 ₪

סברינה – 4.5 ₪

 

המחירים כוללים מע"מ