מידע

מידע (כולל קבצים להורדה)

כשרות במלון לביא

להלן פרטי הכשרות הגבוהה והאיכותית ביותר הנשמרת במלוננו, תחת פיקוחו של הרב יוסף חיים רוזנבלט שליט"א, הרב האזורי גליל תחתון.

הכשרות במלון קבוץ לביא – מידע

  1. צוות מטבח המלון מורכב מיהודים שחלקם הגדול שומרי מצוות ויראי שמיים.
  2. כל המוצרים חומרי הגלם, למעט עופות, בשרים ומוצרי חלב, הם משלוש כשרויות בלבד: העדה החרדית, הרב רובין והרב לנדאו.
  3. הירקות העיליים ללא חשש תולעים, באישור העדה החרדית / רובין ועם זאת עוברים בדיקה קפדנית ושטיפה מיוחדת נוספת, על פי הוראות הבד"צ.
  4. מוצרי החלב הם בהכשר מהדרין כולל ועדת מהדרין של תנובה בראשות הרב ויטמן. (חלק ממוצרי החלב המוגשים מיוצרים במלון, בכשרות למהדרין כנ"ל)
  5. לחם ולחמניות מסופקים ע"י מאפיות בהשגחת בד"ץ העדה החרדית הרב רובין והרב לנדאו.
  6. מוצרי מאפה הנאפים במקום – ניפוי קמח נעשה במקום, במכונה העומדת בכל דרישות המהדרין ומופרשת חלה כדין.
  7. במקום ישנו משגיח מיוחד לצורך ברירת המוצרים הנכנסים למטבח – כולל קטניות וכל התבלינים שאינם טחונים כגון אגוזים ושקדים.
  8. מוצרי הבשר הם מבשר מיובא חלק למהדרין בהכשר של הרבנות הראשית לישראל עפ"י חומרת מרן הבית יוסף. מוצרי העוף הם מתוצרת משחתת עוף טוב, בהשגחת הרב א.ד. אויירבך טבריה/ פלייש מהדרין באישור רבני המלון.
  9. עפ"י תיאום מראש, ניתן לקבל מוצרי עוף ובשר בהכשר של הרב רובין. (לעיתים עקב שיקולי זמינות, המלון מגיש לפי שיקול דעתו בשרים ועופות בהכשר הרב לנדאו או עדה חרדית).
  10. אין להכניס דברי מאכל ומשקה מחוץ למלון למסעדת המלון ולמתחם הבר.
  11. לברורים ושאלות ניתן לפנות למשגיח המלון, ר' יעקב חיון, 050-3231174.

נשמח לארח אתכם בביתנו !

–>תעודת כשרות

הוראות חימום

הוראות חימום

אנו מודים לכם שקניתם מתוצרתנו, ועושים את המרב על-מנת שהמוצר שקניתם יהיה איכותי וברמה גבוהה.

דף מידע זה נועד עבורכם, ומפרט את האופן הרצוי לאחסון וחימום המזון, על-מנת שתוכלו להנות ממנו בצורה מיטבית.

המוצר

חימום בתנור

חימום על פלטת שבת

פחמימות יבשות(תפו"א)/ ירקות צלויים

תנור שחומם מראש ̊160,

15-25 דק'.

על הגבהה 30-40 דק'.

ללא מכסה.

אורז לסוגיו

/

על הגבהה (או חימום על דופן כפולה על גז), 30 דק' מצופה.

תבשילי ירק

/

על הגבהה, ללא מכסה,

למשך 60-90 דק'. (מומלץ להגיש מיד לאחר החימום)

בשרים ועופות- ללא רוטב

תנור שחומם מראש ̊160,

20-25 דק'.

עם מכסה.

על הגבהה 25-40 דק'.

ללא מכסה.

תבשילי קדרה, בשר ועוף

תנור שחומם מראש ̊160,

30-45 דק'.

עם מכסה.

להניח כשעה לפני הצריכה. ללא מכסה.

דגים

תנור שחומם מראש ̊160,

15-25 דק'.

עם מכסה.

על הגבהה 20-30 דק'.

עם מכסה.

קיגל ירושלמי

/

על הגבהה 2-3 שעות.

עם מכסה.

הערות:

v    המזון בושל וצונן באמצעים ייעודיים. מומלץ לצרוך עד 3 ימים מהקנייה.

v    הוראות החימום הן בגדר המלצה בלבד, עקב שינוי בפיזור החום בין התנורים השונים ייתכן ויידרש זמן קצר/ארוך יותר מהזמן המצויין בטבלה. בכל מקרה יש להשגיח לבל יישרף המוצר.

v    בחימום על פלטת שבת, איכות ומשך החימום תלויים בטיב הפלטה.

v    אין להניח את תבניות האלומיניום על אש גלויה/ כיריים חשמליות.

v    יש לאחסן את המוצר בקירור עד לחימומו.

                                                                                                                 בתיאבון!

                                                                                                                      קייטרינג מלון קיבוץ לביא.

להורדת הוראות חימום בפורמט PDF לחצו כאן

חנות מזכרות

חנוכה בפתח
מתנות ייחודיות    חנוכיות , אומנות יהודית
הנחות לתושבי הגליל

‏‏חנות המלון בקיבוץ לביא
פתוח כל יום מ17:00-22:00
ובמשך היום בתיאום מראש
לתיאום וברורים אדל שפר 0503993499
66