כשרות במלון לביא
להלן פרטי הכשרות הגבוהה והאיכותית ביותר הנשמרת במלוננו, תחת פיקוחו של הרב יוסף חיים רוזנבלט שליט"א, הרב האזורי גליל תחתון.
הכשרות במלון קבוץ לביא – מידע
- צוות מטבח המלון מורכב מיהודים שחלקם שומרי מצוות ויראי שמיים.
- כל המוצרים חומרי הגלם, למעט עופות, בשרים ומוצרי חלב, הם משלוש כשרויות בלבד: העדה החרדית, הרב רובין והרב לנדאו.
- הירקות העיליים ללא חשש תולעים, באישור העדה החרדית / רובין ועם זאת עוברים בדיקה קפדנית ושטיפה מיוחדת נוספת, על פי הוראות הבד"צ.
- מוצרי החלב הם בהכשר מהדרין כולל ועדת מהדרין של תנובה בראשות הרב ויטמן. (חלק ממוצרי החלב המוגשים מיוצרים במלון, בכשרות למהדרין כנ"ל)
- לחם ולחמניות מסופקים ע"י מאפיות בהשגחת בד"ץ העדה החרדית הרב רובין והרב לנדאו.
- מוצרי מאפה הנאפים במקום – ניפוי קמח נעשה במקום, במכונה העומדת בכל דרישות המהדרין ומופרשת חלה כדין.
- במקום ישנו משגיח מיוחד לצורך ברירת המוצרים הנכנסים למטבח – כולל קטניות וכל התבלינים שאינם טחונים כגון אגוזים ושקדים.
- מוצרי הבשר הם מבשר מיובא חלק למהדרין בהכשר של הרבנות הראשית לישראל עפ"י חומרת מרן הבית יוסף. מוצרי העוף הם בכשרות רבנות מהדרין באישור רבני המלון.
- ניתן להזמין מוצרי עוף ובשר בהכשר של הרב רובין.
- לברורים ושאלות ניתן לפנות למשגיח המלון, ר' יעקב חיון, 050-3231174.
הוראות חימום
הוראות חימום
אנו מודים לכם שקניתם מתוצרתנו, ועושים את המרב על-מנת שהמוצר שקניתם יהיה איכותי וברמה גבוהה.
דף מידע זה נועד עבורכם, ומפרט את האופן הרצוי לאחסון וחימום המזון, על-מנת שתוכלו להנות ממנו בצורה מיטבית.
המוצר |
חימום בתנור |
חימום על פלטת שבת |
פחמימות יבשות(תפו"א)/ ירקות צלויים |
תנור שחומם מראש ̊160, 15-25 דק'. |
על הגבהה 30-40 דק'. ללא מכסה. |
אורז לסוגיו |
/ |
על הגבהה (או חימום על דופן כפולה על גז), 30 דק' מצופה. |
תבשילי ירק |
/ |
על הגבהה, ללא מכסה, למשך 60-90 דק'. (מומלץ להגיש מיד לאחר החימום) |
בשרים ועופות- ללא רוטב |
תנור שחומם מראש ̊160, 20-25 דק'. עם מכסה. |
על הגבהה 25-40 דק'. ללא מכסה. |
תבשילי קדרה, בשר ועוף |
תנור שחומם מראש ̊160, 30-45 דק'. עם מכסה. |
להניח כשעה לפני הצריכה. ללא מכסה. |
דגים |
תנור שחומם מראש ̊160, 15-25 דק'. עם מכסה. |
על הגבהה 20-30 דק'. עם מכסה. |
קיגל ירושלמי |
/ |
על הגבהה 2-3 שעות. עם מכסה. |
הערות:
v המזון בושל וצונן באמצעים ייעודיים. מומלץ לצרוך עד 3 ימים מהקנייה.
v הוראות החימום הן בגדר המלצה בלבד, עקב שינוי בפיזור החום בין התנורים השונים ייתכן ויידרש זמן קצר/ארוך יותר מהזמן המצויין בטבלה. בכל מקרה יש להשגיח לבל יישרף המוצר.
v בחימום על פלטת שבת, איכות ומשך החימום תלויים בטיב הפלטה.
v אין להניח את תבניות האלומיניום על אש גלויה/ כיריים חשמליות.
v יש לאחסן את המוצר בקירור עד לחימומו.
בתיאבון!
קייטרינג מלון קיבוץ לביא.