אנו מודים לכם שקניתם מתוצרתנו, ועושים את המרב על-מנת שהמוצר שקניתם יהיה איכותי וברמה גבוהה.
דף מידע זה נועד עבורכם, ומפרט את האופן הרצוי לאחסון וחימום המזון, על-מנת שתוכלו להנות ממנו בצורה מיטבית.
המוצר | חימום בתנור | חימום על פלטת שבת |
פחמימות יבשות(תפו"א)/ ירקות צלויים | תנור שחומם מראש ̊160,
15-25 דק'. |
על הגבהה 30-40 דק'.
ללא מכסה. |
אורז לסוגיו | / | על הגבהה (או חימום על דופן כפולה על גז), 30 דק' מצופה. |
תבשילי ירק | / | על הגבהה, ללא מכסה,
למשך 60-90 דק'. (מומלץ להגיש מיד לאחר החימום) |
בשרים ועופות- ללא רוטב | תנור שחומם מראש ̊160,
20-25 דק'. עם מכסה. |
על הגבהה 25-40 דק'.
ללא מכסה. |
תבשילי קדרה, בשר ועוף | תנור שחומם מראש ̊160,
30-45 דק'. עם מכסה. |
להניח כשעה לפני הצריכה. ללא מכסה. |
דגים | תנור שחומם מראש ̊160,
15-25 דק'. עם מכסה. |
על הגבהה 20-30 דק'.
עם מכסה. |
קיגל ירושלמי | / | על הגבהה 2-3 שעות.
עם מכסה. |
הערות:
- המזון בושל וצונן באמצעים ייעודיים. מומלץ לצרוך עד 3 ימים מהקנייה.
- הוראות החימום הן בגדר המלצה בלבד, עקב שינוי בפיזור החום בין התנורים השונים ייתכן ויידרש זמן קצר/ארוך יותר מהזמן המצויין בטבלה. בכל מקרה יש להשגיח לבל יישרף המוצר.
- בחימום על פלטת שבת, איכות ומשך החימום תלויים בטיב הפלטה.
- אין להניח את תבניות האלומיניום על אש גלויה/ כיריים חשמליות.
- יש לאחסן את המוצר בקירור עד לחימומו.
בתיאבון!
קייטרינג מלון קיבוץ לביא.