הוראות חימום

אנו מודים לכם שקניתם מתוצרתנו, ועושים את המרב על-מנת שהמוצר שקניתם יהיה איכותי וברמה גבוהה.
דף מידע זה נועד עבורכם, ומפרט את האופן הרצוי לאחסון וחימום המזון, על-מנת שתוכלו להנות ממנו בצורה מיטבית.

 

המוצר חימום בתנור חימום על פלטת שבת
פחמימות יבשות(תפו"א)/ ירקות צלויים תנור שחומם מראש ̊160,

15-25 דק'.

על הגבהה 30-40 דק'.

ללא מכסה.

אורז לסוגיו / על הגבהה (או חימום על דופן כפולה על גז), 30 דק' מצופה.
תבשילי ירק / על הגבהה, ללא מכסה,

למשך 60-90 דק'. (מומלץ להגיש מיד לאחר החימום)

בשרים ועופות- ללא רוטב תנור שחומם מראש ̊160,

20-25 דק'.

עם מכסה.

על הגבהה 25-40 דק'.

ללא מכסה.

תבשילי קדרה, בשר ועוף תנור שחומם מראש ̊160,

30-45 דק'.

עם מכסה.

להניח כשעה לפני הצריכה. ללא מכסה.
דגים תנור שחומם מראש ̊160,

15-25 דק'.

עם מכסה.

על הגבהה 20-30 דק'.

עם מכסה.

קיגל ירושלמי / על הגבהה 2-3 שעות.

עם מכסה.

 

הערות:

  • המזון בושל וצונן באמצעים ייעודיים. מומלץ לצרוך עד 3 ימים מהקנייה.
  • הוראות החימום הן בגדר המלצה בלבד, עקב שינוי בפיזור החום בין התנורים השונים ייתכן ויידרש זמן קצר/ארוך יותר מהזמן המצויין בטבלה. בכל מקרה יש להשגיח לבל יישרף המוצר.
  • בחימום על פלטת שבת, איכות ומשך החימום תלויים בטיב הפלטה.
  • אין להניח את תבניות האלומיניום על אש גלויה/ כיריים חשמליות.
  • יש לאחסן את המוצר בקירור עד לחימומו.

 

בתיאבון!
קייטרינג מלון קיבוץ לביא.