להלן פרטי הכשרות הגבוהה והאיכותית ביותר הנשמרת במלוננו, תחת פיקוחו של הרב יוסף חיים רוזנבלט שליט"א, הרב האזורי גליל תחתון.
הכשרות במלון קבוץ לביא – מידע
- צוות מטבח המלון מורכב מיהודים שחלקם שומרי מצוות ויראי שמיים.
- כל המוצרים חומרי הגלם, למעט עופות, בשרים ומוצרי חלב, הם משלוש כשרויות בלבד: העדה החרדית, הרב רובין והרב לנדאו.
- הירקות העיליים ללא חשש תולעים, באישור העדה החרדית / רובין ועם זאת עוברים בדיקה קפדנית ושטיפה מיוחדת נוספת, על פי הוראות הבד"צ.
- מוצרי החלב הם בהכשר מהדרין כולל ועדת מהדרין של תנובה בראשות הרב ויטמן. (חלק ממוצרי החלב המוגשים מיוצרים במלון, בכשרות למהדרין כנ"ל)
- לחם ולחמניות מסופקים ע"י מאפיות בהשגחת בד"ץ העדה החרדית הרב רובין והרב לנדאו.
- מוצרי מאפה הנאפים במקום – ניפוי קמח נעשה במקום, במכונה העומדת בכל דרישות המהדרין ומופרשת חלה כדין.
- במקום ישנו משגיח מיוחד לצורך ברירת המוצרים הנכנסים למטבח – כולל קטניות וכל התבלינים שאינם טחונים כגון אגוזים ושקדים.
- מוצרי הבשר הם מבשר מיובא חלק למהדרין בהכשר של הרבנות הראשית לישראל עפ"י חומרת מרן הבית יוסף. מוצרי העוף הם בכשרות רבנות מהדרין באישור רבני המלון.
- ניתן להזמין מוצרי עוף ובשר בהכשר של הרב רובין.
- לברורים ושאלות ניתן לפנות למשגיח המלון, ר' יעקב חיון, 050-3231174.
- לצפייה בתעודת הכשרות